Pitkästä aikaa, ihmiset! Oli tuossa hyvin erilaisten tunnetilojen jakso (ei johtunut kuukautisista sitten!!) Olin bloggaamassa noin viikko sitten sunnuntaina kauhean itkuragevitutusmasennus bloggauksen taas, aiheena oli se minun mielestä epäoikeudenmukaiset asiat, ihmiset joita olisin silloin voinut vetää turpiin ja henkinen ja fyysinen pahoinvointini jne. Kaikkea shaisshea. Jätin sen bloggaamatta olisin saanut vielä kuulla siitä bloggauksesta joltakulta kuitenkin.

 Voisin tässä vaikka ulista vähän nyky animeiden sisällöstä. Kun yrittää etsiä kevään uusista sarjoista jotain katsomisen arvoista, niin arvaatteko löytyykö fanipalvelua ja ecchiä ruttona pitävälle tyttöselle mitään?

 Nyky animeissa on melkeinpä nykyisin aina vain pari poikaa ja kymmenkunta tyttöjä hahmoina. Yllättäen kaikki tytöt ovat joillain tavoilla ihan umpilätkässä päähahmo jätkään, vaikka sarjan genretyksessä ei lue haaremi! Melkein joka animessa on jokin bikinikohtaus, tai jokin kohtaus jossa tissit pomppivat jne.

 Mutta eniten minua häiritsee se että naisia on sarjoissa tusina. No onhan se totta että naisia on maailmassa miehiä enemmän. Vaikkakin nimeltä mainitsematon tyyppi minulle sanoi kun kerroin tälle pikkuveljeni paskan toteamuksen ’’Naisia ei voi olla koskaan liikaa’’ että se väite pitää paikkaansa.  Se ei pidä!!! Sitä paitsi jos evoluutio menee joissain vuosituhannissa vielä eteenpäin (jos tätä maailmaa on edes enää silloin) miehiä ei enää tarvita! Biologiassa opettaja kertoi että ihmisen geenit mahdollisesti tulevat muovautumaan niin että naiset voivat itse hedelmöittää itsensä tai naiset  voivat tehdä sen toisilleen, miehet ovat kylläkin silloin kadonneet maanpäältä.

 Mutta silti erittäin ärsyttävää kun jokainen anime on täynnä naishenkilöitä tilanne ei parane yhtään sillä että tietää mielessään miksi jätkät katsoo animea…  Jos en olisi alkanut seurustella, en olisi koskaan tullut tämän ongelman eteen että pikkareiden vilauttelu, isot tissit, ärsyttävä pöljyys söpöily sekä haaremit olisivat saaneet minut vihaiseksi.

 Jätkät vinkkinä vain teille mutta älkää koskaan sanoko naisellenne että haluatte haaremin. Paljastatte silloin sen että se nainen ei merkkaa teille oikeesti muuta kuin seksiä ja voisitte olla onnellisempia jonkun muun kanssa ja kun vain mahdollista niin saatatte löytää jonkun joka korvaa tyttöystävänne/vaimonne jne.

 No siis olen katsonut erilaisia sarjoja joissa on haaremi ennen kuin rupesin seurustella. En osannut silloin suhtautua semmoiseen muuta kuin sillä kantilla, että se on outoa, sitä katsotaan itse tyydytyksen takia sekä huumorin takia… Olin vitun idari kun en tajunnut, että sitä katsotaan sillä silmällä, että halutaan sen päähahmo jätkän paikka… Että voisi minä hetkenä hyvänsä vaihtaa sen päähahmo jätkän kanssa vaihtaa paikkaa, vaikka todellisuudessa tällä haaveilevalla ihmisellä olisi tyttöystävä/vaimo.

 Ei tunnu yksinäiseltä… Ei…