Eli päätin ruveta kirjoittelemaan tälläisiä. Olen kirjoittanut niin paljon valituksia ja oman elämäni ehkä turhankin henkilökohtaisia juttuja bloggauksiini niin nyt on aika välillä kehuakkin jotain. Hahmot joita esittelen ja kerron mistä pidän eivät ole suosikki järjestyksessä (paitsi ensimmäinen.) Noh eiköhän aloiteta.

 Yuyuko Saigyouji - Touhou

Yuyuko Saigyoushi, aave prinsessa, yli tuhat vuotias, elegantti, pöljä/pöljää esittävä, Hakugyokuroussa asuva, kävelevä Deathnote touhousta.

 Aluksi kun näin Yuyukon jossain musa videosta touhoussa luulin tätä turhaksi sivuhahmoksi ja heikoksi sellaiseksi. En oikein kiinnostu heikoista hahmoista jne. koska koen ne turhina, mutta pitää kyllä sanoa että Yuyukon vaatetus jo hurmasi minut heti aluksi.

 Kun pelasin touhou perfect cherry blossomia en edes silloin tainnut tietää Yuyukon olevan kuudes (eli tarinan viimeinen loppari ellei extroja lasketa). Tajusin vasta pelatessa että Yuyuko olisi viimeinen loppari, muistan kun Youmu hyppäsi vielä tielleni kuudennessa kentässä huusin ihan täysiä ''Mun on pakko päästävä Yuyukoon asti, MÄ RAKASTAN YUYUKOA!!!'' Jooh, oli ehkä kaikista hölmöin huutoni koskaan.. En kyllä ajatellut yhtään ennen kuin huusin ja sitä paitsi huutoni ei edes ollut totta, mutta myönnän kiintymykseni Yuyukoon hahmona. Nolointahan tuossa huutamisessani oli se että samassa huoneessa jossa pelatessani huusin oli 3 kaveriani ja pikkuveljeni kaikki totesivat siihen ''Mitä helvettiä?'' tai ''Lol'' tai ''Joo moi...'' Lopulta pääsin Yuyukoon.

 Ensiksi halusin cossata Touhousta Patchouli Knowledgeä, mutta isosisko sanoi ettei rupea tekemään sitä asua minulle. Lopulta päädyin cossaamaan Yuyukoa. Harmikseni voin kertoa ettei Yuyuko cossini ole minkään tietyn touhou pelin Yuyuko, vaan Yuyukoni on erään figuurin pohjalta tehty puku. Ks. Figuurin kuva on tässä:

Ainoa mitä voisin vain huomauttaa tuon ja cossini eroista on se että cossissani on PCB'min kuvoinnit  ja se on lättänämpi ja hiukan fail, mutta linkkaampas tähän kuvan cossistani.

 

Ja vihaajat vihaavat niin laitan tähän vielä videon missä raiskaan Love & joyn pahemmin miten se raiskaa joidenkin mielet cossini kanssa.

http://www.youtube.com/watch?v=PyP_DEATueI&list=UUNvRjzjR92UbN-M8NTJrqYA&index=5&feature=plcp

Toivottavasti nautitte kun mielennen raiskautui. :D (Hitto nyt kaikki tietää kuka oon.)

Mutta kuitenkin samaistunko kyseiseen hahmoon? No en paljoa... Ehkäpä se että olen itsekkin melko syöppö, mutta harva takertuu minussa siihen piirteeseen. Paitsi on minua Yuyukoon verrattu sen verran että joillakin tyypeillä tulee minun Yuyuko cossailuni tekia perhosen näkemisestä mieleen minä, mikä on hemmetin kummallista.

 Mutta kuitenkin Yuyuko on minusta jotenkin niin upea hahmo että siihen oli pakko kiintyä, värit varsinkin hahmossa miellyttivät.

Ja tietäjät tietävät miksi kiinnyin niinpaljon myös Yuyukon advent cirno versioon.

 

 Kuitenkin minua harmittaa se ettei Yuyuko ole kovin suosittu Touhou fandomiassa, moni jättää tämän hahmon ihan taka alalle, varsinkin final bosseista Yuyukoa esiintyy hyvin harvoin... Jos jotain PCBista mainitaan se on Yukari ja hänen shinigaminsa mutta jos ei lasketa näitä extroja mukaan niin muuten aina PCBstä mainitaan Youmu... Joka oli joskus suosikki hahmoissani... Kunnes tajusin miten tylsä hahmo Youmu on... (ei pahalla Youmu fanit mutta en vain tykkää...)

 Pitää kyllä sanoa että Yuyuko on ehkä turhan yliarvostettu ulkonäöllisesti verrattuna imperishable nightissa muihin asukuvointeihinsa nähden. Tässä teille kuva IN'n Yuyukosta, Youmun kanssa.

Minähän itse pidän eniten Yuyukon puvuista siitä mikä Yuyukolla oli yllä silloin kuin tämä ilmestyi touhoussa, eli PCB'n puvusta.

 Järkytys oli kyllä kai kaikille Yuyuko faneille kun uusimmassa touhoussa, Touhou 13 Ten desiresissä Yuyuko oli ensimmäisenä pääkkinä... Ja ulkonäkökin oli muuttunut todella surkeasti...

ZUN mitä vittua!?!?!?!

 Mutta ei unohdeta Yuyukon ihanaa karismaattisuutta... Yuyuko on tosi awesome iskujensa kanssa, ne näyttävät kauniille. Tässä lopuksi teille Yuyukon upeita hyökkäyksiä. Kannattaa katsoa video loppuun, sillä spellcardit hienonevat koko ajan ja viimeisenä onkin suosikki spell cardini Yuyukolta.

http://www.youtube.com/watch?v=3l4hh1gUbV4